KVK 70975140

BTW NL002411583B61

contact@rasolutions.nl

Updates

Om jullie geheel up to date te houden brengen wij, jullie geheel op de hoogte van een klein aantal veranderingen en updates op rasolutions.eu

Algemene updates

We hebben inmiddels een ander logo, het nieuwe logo bestaat nog steeds uit blauw. Echter was het tweede deel van ons logo voorheen grijs, dit hebben wij aangepast naar zwart. Dit geeft in ons zicht een fellere uitdrukking, iets wat natuurlijk ons doel is. Het nieuwe logo is inmiddels overal geïmplenteerd en onderstaande kunt u het logo bekijken:

logo

 

 

WWW

Ook hebben wij aan onze URL een wijziging gebracht, voorheen konden jullie RA Solutions op elke manier bezoeken. Het maakte niet uit of jullie via http://www. of via http:// onze site bezochten, in de adresbalk zou dan hetgeen wat jij typte blijven. Nu zul je echter automatisch naar rasolutions.eu gaan zonder dat er iets voorstaat. Dit is gedaan zodat er geen duplicate content ontstaat en zodat het voor onze programmeurs makkelijker is om te werken met URLs.

Ook deze update is overal geïmplenteerd, helaas ging het niet overal even simpel en waren sommige links hierdoor één uur offline. Excuses voor dit ongemak.

Verban pagina

Zoals eerder aangekondigd zouden wij een speciale verban pagina maken voor gebruikers/bezoekers die verbannen waren voor RA Solutions(exclusief andere projecten). Het verban systeem voor administrators was al aangemaakt en werkte zeer goed. Echter kreeg de bezoeker nog steeds een witte pagina met de tekst "U heeft geen toegang meer". Daarom dat wij nu een pagina hebben gemaakt met meer informatie die ook een kleine lay-out heeft.

Natuurlijk is deze pagina ook responsive zodat mobiele gebruikers ook deze melding gewoon kunnen lezen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoals u rechts kunt zien, kunnen mobiele gebruikers en/of tablet gebruikers ook gewoon rasolutions.eu nog bezoeken en alles na behoren gebruiken.

 

Andere updates

Verder hebben we kleine updates doorgevoerd die niet heel erg interessant zijn om mee te delen, bijvoorbeeld het verkleinen van de laatijd en het verbeteren van de server.

13 reacties

Laat een reactie achter